Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

205 db találat

nemzetközi szállítmányozás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Nemzetközi szállítmányozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 21. Avanti Frigo Kft.

  Avanti Frigo Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Nagykőrösi út 349.

  Az Avanti Frigo Kft. 2000 májusában bejegyzett, saját járműparkkal rendelkező családi vállalkozás, amely hűtött és hőmérséklet érzékeny áruk nemzetközi fuvarozását végzi.
  Megalakulása óta folyamatosan fejlődő cégét a tulajdonos több éves kereskedelmi tapasztalatokra alapozva hozta létre.


  Részletek
 • 22. Kiss Trans 2000 Kft.

  Kiss Trans 2000 Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  9330 Kapuvár, Wesselényi ut 34.

  Kiss-Trans 2000 Kft. 2000-ben alakult, az 1986 óta működő magánvállalkozás tapasztalataira és kapcsolataira építve. Évek során bizonyos rálátásokra tettünk szert a szállításban és a hozzá tartozó szolgáltatásokban. Ezek tapasztalatai alapján fejlesztettük ki a gépkocsiparkunkat. Üzletpolitikánk a vevők igényeinek magasabb emberi és műszaki kiszolgálása.


  Részletek
 • 23. Eky-Trans Kft.

  Eky-Trans Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1045 Budapest, Ódry Árpád u. 1.

  Társaságunkat 2004-ben alapítottuk, mint hang- és színpadtechnikával foglalkozó céget, majd az évek múlásával fő profilunk a szállítmányozás lett, azóta állunk a lakosság, kis- és nagyvállalkozások rendelkezésére a belföldi és nemzetközi szállítás, valamint a raktározás, komissiózás területén egyaránt.

  Egyre gyarapodó járműflottával állunk Megrendelőink rendelkezésére. Teherautóink között megtalálhatók a 1-24 tonna közötti teherbírású (4-34 raklapos) ponyvás, dobozos, emelőhátfalas járművek, fél-...


  Részletek
 • 24. Farm-Sped 90 Kft.

  Farm-Sped 90 Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Fehérvári út 130.

  Vállalkozásunk 1994 óta dolgozik a jelenlegi szervezetben. Az eltelt 10 évet bővülő üzleti kapcsolatok, és a járműpark folyamatos korszerűsítése jellemezte. A kezdeti 10 év feletti jármű - életkor 4 év alattira csökkent.
  Az árbevételben folyamatosan nőtt a túlsúlyos - túlméretes szállítások aránya és a partnerkör is folyamatosan nőtt.


  Részletek
 • 25. Multiland Cargo Kft.

  Multiland Cargo Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1027 Budapest, Ganz u.7.fszt.5.

  Multiland Cargo saját alapítású Nemzetközi Szállítmányozási Kft., mely 2004. májusában alakult.Az alapítást előzetes piaci felmérések előzték meg annak érdekében, hogy láthassuk, milyen létjogosultsága lehet egy kisebb cégnek a meglévő fuvarpiaci viszonyok között.A cég tagjai már régóta is aktívan dolgoztak ebben a szakmában és akarták tudni, hogy milyen alternatívákkal kell - vagy lehet számolni, amennyiben ezt az utat választják.Megbízóink körét nagyobb részben élelmiszeripari és borászati ill. mezőgazdas...


  Részletek
 • 26. Ghibli Kft

  Ghibli Kft - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Szabadkikötő út 5-7.

  A Ghibli Kft 1996-ban alakult, teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalat. Telephelyünk Budapesten, a csepeli Szabadkikötőben, egy vízi, vasúti és közúti csatlakozással is rendelkező logisztikai központban helyezkedik el.
  Forgalmunk jelentős részét kezdettől fogva az olaszországi fuvarfeladatok alkotják.
  Ezen belül legnépszerűbb szolgáltatásunk az olasz expressz gyűjtő szállítmányozás, amely segítségével a kisebb mennyiségű áruk, a hagyományos gyűjtőfuvarozástól eltérő módon, közvetlenül, átra...


  Részletek
 • 27. Aldex Nemzetközi Szállítmányozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Aldex Nemzetközi Szállítmányozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1143 Budapest, Hungária krt. 69.

  Az Aldex Kft 1996. novemberében alakult, előzőleg a cég szakterületein tevékenykedő tulajdonosi körrel. Fő tevékenységünk a nemzetközi szállítmányozás.

  Munkatársaink szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező, ambíciózus és kreatív szakemberek. Feladataikat magas szakmai színvonalon, széles alvállalkozói kör alapján, az optimális megoldást kínálva oldják meg, Cégünk rendelkezik teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosítással. Regisztrált tagja a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szöv...


  Részletek
 • 28. Delta Sped Szállítmányozási és Szolgáltató Kft.

  Delta Sped Szállítmányozási és Szolgáltató Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu Delta Sped Szállítmányozási és Szolgáltató Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu Delta Sped Szállítmányozási és Szolgáltató Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Európa út 6.

  A Deltasped Kft. 1989-ben alakult. Kezdetben a főprofil a nemzetközi közúti szállítmányozás volt.
  - Cégünk 1991-tol végez raktározási tevékenységet és nemzetközi gyűjtő szállítmányozást.
  - 1993-ban megalakult a belföldi áruterítési részleg.
  - 1996-tól saját vámügynökségünk van, amely évről évre a legkorszerűbb eszközökkel felel meg az elvárásoknak. Ebben az évben vezettük be az ISO 9002-es minőségbiztosítási rendszert a nemzetközi és belföldi szállítmányozás, raktározás és vámügyintézés területén.
  - 199...


  Részletek
 • 29. Metcosped Kft.

  Metcosped Kft. - Nemzetközi szállítmányozás - Tudakozó.hu

  1143 Budapest, Ida u. 2

  Megbízóközpontú társaság 100%-ban magyar magántulajdonú vállalkozás, amely 1990. július 1. óta tevékenykedik a nemzetközi szállítmányozás, logisztikai szolgáltatások (beleértve a vámügyintézést is) és egyéb külkereskedelmi üzleti szolgáltatások területén.
  Egyéni kiszolgálást nyújtó szakembergárda, több évtizedes szállítmányozási gyakorlattal gondoskodik a megbízások szakszeru^, korrekt és megbízható teljesítéséro~l.
  Tisztességes partnerkapcsolat mellett a megbízóik megelégedésére mozgatnak évente vasúton ...


  Részletek
 • 30. Adler-Trans Nemzetközi Szállítmányozási Kft.

  2800 Tatabánya, Komáromi út 16.

  A cég csak nemzetközi fuvarozással foglalkozik egész Európa területén.


  Részletek