Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás

kifejezésre
1

Nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lagermax Spedició Kft.

  Lagermax Spedició Kft. - Nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás - Tudakozó.hu Lagermax Spedició Kft. - Nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás - Tudakozó.hu

  1158 Budapest, Késmárk u.14.

  A Lagermax Spedíció Kft. 1994-ben alakult meg Magyarországon, mint a Lagermax AG és Spedition GmbH 100%-os tulajdonú leányvállalata. Immáron több, mint 10 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött, támaszkodva a Lagermax cégcsoport nemzetközi hálozatára (10 ország, 33 ház), valamint kipróbált partnerkapcsolatatinkra kínáljuk szolgáltatásainkat meglévő és leendő ügyfeleink részére


  Részletek
 • 2. K&V Nemzetközi Fuvarozó Társaság

  3262 Markaz, Domoszlói út 1.

  A szállítmányozás minden esetben a bizalomra épül. Fontos számunkra, hogy a megrendelő tudja, az általa ránk bízott áru a megfelelő állapotban, a meghatározott időben érkezik meg a rendletetési helyre. Éppen ezért folyamatosan azért dolgozunk, hogy az általunk végzett tevékenység mindig pontos és megbízható legyen. Ehhez elengedhetetlen, hogy folyamatosan egyre korszerűbb eszközök álljanak rendelkezésünkre. Így egyre nagyobb biztonságot tudunk nyújtani mind a szállítás - fuvarozás terén, mind pedig a megfel...


  Részletek
 • 3. Bihari Speed Fuvarozó kft.

  6600 Szentes, Kossuth út 37-39

  Cégünk nemzetközi szállítmányozással, fuvarozással foglakozik.


  Részletek
 • 4. H és K Kft.

  8991 Teskánd, Rózsa u.6

  Ipari csarnokok A-Z-ig .Gyártás szervezés és teljes kivitelezés .


  Részletek
 • 5. Rudolph Logistik Kft

  9027 Győr, Hűtöház u.25

  A Rudolph Logistik Cégcsoport egy nemzetközileg tevékeny logisztikai szolgáltató 2400 alkalmazottal európaszerte 20 székhelyen.
  Szolgáltatásaink széles kínálata magában foglalja a vevők igényeire szabott logisztikai szolgáltatásokat a gyűjtő- és elosztási logisztikától kezdve a komplett outsourcing projektekig..


  Részletek
 • 6. C. Service Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

  1239 Budapest, Európa utca 4.

  Az egyre inkább globálissá váló határok nélküli világkereskedelem, rendkívül széles választási lehetőségeket kínál a szükségletek kielégítéséhez. A vevők az áru-, szolgáltatás megválasztásakor a hangsúlyt a kitűnő minőségre, a környezeti értékek megóvására és a költséghatékonyságra helyezik. Ezen tulajdonságok biztosítása nélkül, mind a hazai mind az európai piacon egyre kevesebb eséllyel lehet tartós sikereket elérni.

  A C.service Kft. 1991-ben alakult meg, azzal a céllal, hogy ügyfeleink részére minden...


  Részletek
 • 7. MORY LDI HUNGARY Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Leshegyi Ipari Park 30.

  Nemzetközi és belföldi szállítmányozás, fuvarozás, logisztika és raktározás.


  Részletek
 • 8. Cserép Bt.

  8900 Zalaegerszeg, Mártírok u 65.


  Részletek