Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés

kifejezésre
1

Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft.

  Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu

  5081 Szajol, Szajol Külterület Hrsz: 933

  24 órás készenlét! Hívjon! Készséggel állunk rendelkezésére!
  Autó-, busz- és kamionmentés, ülő- és fekvőbeteg szállítás, rendezvények egészségügyi biztosítása!
  A kamionmentő távvezérléssel is működtethető.
  1 db 20 tonna és 1 db 30 tonna húzóerejű csörlővel van felszerelve, az első hídnál történő emelésnél, 5 m-es kinyúlásnál 10 tonnát képes emelni, 420 LE, EURO 2 motor.
  Ülő- és fekvőbeteg szállítás, nemzetközi viszonylatban is, igény esetén ápoló vagy orvosi kísérettel is.

  További szolgáltatásaink:...


  Részletek
 • 2. Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft.

  Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser képzés - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Váci út 39.

  A Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1992 óta van jelen a tanfolyam- és konferenciaszervezési, felnőttképzési piacon.
  Cégünk akkreditált felnőttképzési intézmény, akkreditációs számunk: 0232.
  1999. decemberében vezettük be minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002. júliusában már az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsíttattunk.
  Alapító és minősített tagjai vagyunk a Felnőttképzők Szövetségének. Tagjai vagyunk a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint a Közgazdasági ...


  Részletek
 • 3. Proximus OTK Kft.

  8000 Székesfehérvár, Budai u. 33.

  Cégünk a külkereskedelem és kapcsolódó területein 13 éve képez szakembereket Székesfehérváron.

  Proximus=jövő=Proximus.


  Részletek
 • 4. Magisz-Team Oktatási Szolgáltó

  8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi tér 6.

  Zalaegerszegi oktatási szolgáltató.


  Részletek
 • 5. MORY LDI HUNGARY Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Leshegyi Ipari Park 30.

  Nemzetközi és belföldi szállítmányozás, fuvarozás, logisztika és raktározás.


  Részletek
 • 6. Szofisztika Oktatásszervező Kft - Dél-Alföldi Regionális Központ

  6721 Szeged, Berlini krt. 16-18.


  Részletek
 • 7. Szofisztika Oktatásszervező Kft.

  1073 Budapest, Erzsébet krt. 39. 1/5


  Részletek
 • 8. EURO-OKTAÉDER Szakközépiskola

  5600 Békéscsaba, Derkovits sor 2.


  Részletek